Udruženje „LAN“ je nevladina, neprofitna, nestranačka, građanska organizacija koja svoju djelatnost obavlja na načelima nepristrasnosti, nezavisnosti, humanosti i dobrovoljnosti, i koja će se kroz svoj rad i aktivnosti zalagati za demokratski razvoj bosanskohercegovačkog društva, toleranciju, suživot i poštivanje ljudskih prava i građanskih sloboda svih građana Bosne i Hercegovine.

Ekološke radionice za djecu iz vrtića Grada Bihaća

U augustu su održane četiri edukativne ekološke radionice sa djecom iz predškolskih ustanova Grada Bihaća. U projektu učestvuju Dječiji vrtić Bihać (Park i Ozimice), dječiji vrtići Pinokio i Filii.

Kroz vrlo zanimljive radionice promovirali smo značaj očuvanja i zaštite prirodnih resursa s obzirom da naša budućnost ovisi o njima.

Edukacija djece predškolske dobi je neprocjenjivo važna jer djeca stečena znanja i navike šire na sredinu u kojoj žive. Djeca su u ugodnom okruženju učila i uživala u zanimljivim radionicama i lijepo se zabavila.

Radionice su održane u okviru projekta EkoNamBihać.
Projekt se provodi u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP). Projekt sufinansira Grad Bihać.


#ReLOaD

#ReLOaDBiH

#LocalDemocracy

#WesternBalkan

#gradbihać

#EkoNamBihać

#filii

#pinokio

#gradskivrticbihac