Udruženje „LAN“ je nevladina, neprofitna, nestranačka, građanska organizacija koja svoju djelatnost obavlja na načelima nepristrasnosti, nezavisnosti, humanosti i dobrovoljnosti, i koja će se kroz svoj rad i aktivnosti zalagati za demokratski razvoj bosanskohercegovačkog društva, toleranciju, suživot i poštivanje ljudskih prava i građanskih sloboda svih građana Bosne i Hercegovine. Ovu web stranicu finansijski podržava Evropska Unija u sklopu projekta "Medijska pismenost osoba s invaliditetom/hendikepom"

Poziv za učešće u online diskusiji i kvizu za učenice srednjih škola u Sedmici nogometa #FootballPeople

Drage naše učenice srednjih škola, pozivamo vas da prisustvujete online diskusiji i kvizu koji će se održati 13.10.2020. (utorak) u 19:00 h putem Zoom aplikacije. Link za pristup diskusiji i kvizu ćete dobiti putem e-maila, kojeg ćete navesti u ovom obrascu prijave.
Diskusija i kviz su dio projekta “We can do it!” kojeg provodi Udruženje “Lan” u sklopu #FootballPeople sedmice. #FootballPeople sedmica je najveća globalna kampanja o nogometu koju provodi #Farenetwork, u borbi protiv diskriminacije i rasizma.
Na kvizu ćete imati priliku osvojiti nagradu. Budite s nama i prijavite se putem obrasca ispod.
Radujemo se druženju s vama!

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeelgfOPfnmJCh2ogEtUm1oi641_uW92EEq5-ICRQRB0ay5xQ/viewform