Udruženje „LAN“ je nevladina, neprofitna, nestranačka, građanska organizacija koja svoju djelatnost obavlja na načelima nepristrasnosti, nezavisnosti, humanosti i dobrovoljnosti, i koja će se kroz svoj rad i aktivnosti zalagati za demokratski razvoj bosanskohercegovačkog društva, toleranciju, suživot i poštivanje ljudskih prava i građanskih sloboda svih građana Bosne i Hercegovine. Ovu web stranicu finansijski podržava Evropska Unija u sklopu projekta "Medijska pismenost osoba s invaliditetom/hendikepom"

Nastavak aktivnosti u vrtićima Filii i Pinokio

Kućice za ptice su lijep ukras, ali i za naše pernate prijatelje mjesto gdje mogu sagraditi svoja gnijezda. Ptičice koje dolete u dječije vrtiće Filii i Pinokio imat će svoj mali dom, svoje sigurno mjesto za život.

Udruženje Lan iz Bihaća realizira projekt „Ranim odgojem i obrazovanjem prema održivom razvoju“ u okviru projekta NAGE – Umrežavanje i zagovaranje zelene ekonomije (Umrežavanje i zagovaranje za zelenu ekonomiju) koji provodi Mrežu za ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini. Ovaj projekt finansira Evropska unija.